0
Вход и Регистрация
Телефон за поръчки 0894415525

Раници за училище

Ученически раници ТАШЕВ ABC - Перфектният избор за момичета и момчета
Когато става въпрос за избора на раница за училище, родителите искат най-доброто за своите деца. Не само трябва раницата да бъде функционална, удобна и практична, но и да бъде изработена от качествени материали, които да издържат на ежедневната употреба. Тук на помощ идва българската марка ТАШЕВ със своята ученическа серия раници ABC.
Дизайн за всеки вкус!
Ученическите раници ТАШЕВ ABC са проектирани, като се има предвид разнообразието на интересите и предпочитанията на децата. Независимо дали вашето дете предпочита камуфлажни дизайни за момчета или по-нежни и цветни за момичета, има модел, който да отговори на всяко желание.
Ергономика и удобство!
Основната цел при създаването на раниците ABC беше да се осигури максимално удобство за децата. Ергономичният дизайн, адаптиран към анатомията на детския гръб, помага за правилното разпределение на тежестта. Подплатените презрамки и дишащата материя осигуряват комфорт дори при дълги разходки до училище или извън него.
Издръжливост и качество!
ТАШЕВ ABC раниците са изработени от здрав Cordura® материал, известен с устойчивостта си на износване и триене. Ключовите зони като дъното, презрамките и ръчната дръжка са допълнително подсилени, а качествените ципове YKK® гарантират дългогодишна употреба без проблеми.
Практични и функционални!
Раниците предлагат множество отделения и джобове, което позволява добра организация на учебниците, папките, спортния екип и дори на личните вещи на децата, като телефон или ключове. Освен това, интегрираните светлоотразителни елементи гарантират, че вашето дете ще бъде видимо дори при намалена видимост.
Ученическите раници ТАШЕВ ABC представляват синтез между стил, функционалност и качество. Те са създадени, като се има предвид всичко необходимо за децата, като по този начин облекчават ежедневието им и на техните родители. Независимо дали вашето дете е момиче или момче, раницата ABC на ТАШЕВ е инвестиция, която си струва.

magnifier