0
Вход и Регистрация
Телефон за поръчки 0894415525

Engino

Конструкторите Engino са линия от образователни играчки, проектирани да насърчават децата да развиват своите инженерни и научни умения чрез забавни и интерактивни изживявания. Един от ключовите аспекти на Engino е технологията "Snap-fit", която позволява лесно сглобяване на моделите без необходимост от специални инструменти. Ето някои характеристики на конструкторите Engino:
• Разнообразие от модели: Engino предлага широка гама от конструктори, които позволяват на децата да създават различни модели - от механични машини и превозни средства до роботи и конструкции на сгради.
• Образователен характер: Конструкторите Engino са създадени с цел да насърчат интереса на децата към науката, технологиите, инженерството и математиката (STEM). Те предоставят възможност за експериментиране, творчество и развиване на проблемно решаване.
• Интерактивност: Някои модели на Engino са снабдени с мотори, сензори и други електронни компоненти, което добавя допълнителен елемент на забавлението и ученето.
• Високо качество: Продуктите на Engino са изработени от здрави и издържливи материали, което гарантира дълготрайността им и позволява многократно използване.
Конструкторите Engino често са препоръчвани за подарък на деца на всякаква възраст, които проявяват интерес към науката и технологиите. Играта с конструкторите Engino може да бъде забавна и образователна едновременно, като подпомага развитието на децата в различни аспекти - от логическото мислене и уменията за сглобяване до творческото мислене и сътрудничеството. Важно е да се избере подходящият набор от конструктори според възрастта, интересите и нивото на умения на детето.
Engino предлага разнообразие от детски конструктори, които се фокусират върху STEM (наука, технологии, инженерство и математика) образованието. Тези конструктори не само са забавни, но и насърчават развитието на уменията на децата за мислене, логика и креативност. Ето някои от популярните серии на Engino:
• Creative Builder Series: Серията включва комплекти, които позволяват на децата да построят различни модели - от транспортни средства до животни и роботи. Това е отличен начин да се насърчи креативното мислене.
• Qboidz™ Series: Тази серия включва STEM конструктори, които представят забавни и цветни модели, насочени към деца от предучилищна възраст. Системата съчетава Engino® свързаност с лесно изграждане на блокове.
• Inventor Series: Тази серия е насочена към по-големите деца и тийнейджъри. Включва по-сложни модели, които изискват повече инженерни умения за изграждане.
• Machinery Series: Серията Machinery е подходяща за деца, които обичат строителството и машините. Тук ще намерите конструктори за багери, кранове, камиони и други тежкотоварни автомобили.
• Solar Series: Този вид конструктори включва модели, които използват соларна енергия за захранване. Това е отличен начин да се запознаете с възобновяемите източници на енергия.
• STEM Heroes Series: Тази серия представя набор от инструкции и активности, които включват лесни за изграждане модели, предназначени да насърчат децата да се интересуват от STEM.
Всеки комплект включва подробни инструкции и части, необходими за построяване на моделите, както и печатни материали и онлайн ресурси. Engino предлага конструктори, които са подходящи за подарък на широк спектър от възрастови групи деца, като предоставят възможности за забавление и образование в областта на STEM.

magnifier