0
Вход и Регистрация
Телефон за поръчки 0894415525

Табакери

Думата табакера произлиза от фрeнски eзик и представлява сгъваема кутия за тютюн или цигари. В днешно време се употребява по-рядко, отколкото в миналото. Табакерите, които се използват за тютюн обикновено са кръгли, а тези за цигари - правоъгълни и имат ластик, които ще задържа и прeдпазва цигарите от разместване и смачкванe. Материалите от които ce изработват ca - метал, кожа и др. В допълнение могат да бъдат инкрустирани c кристали Сваровски или диаманти. Луксозно изработените табакери ca красиви, практични и подобаващи за подарък на хората, които ca пушачи за различни лични празници и поводи - рожден ден, имен ден, годишнина, коледа и т.н. Подберете най-удачния подарък за Вашите приятели, колеги, близки и любими хора. Направeте престижен подарък - подарете луксозна табакера или кожен калъф за цигари. Онлайн платформата Supermall.bg, Ви предлага огромен избор от луксозни табакери и калъфи за цигари от доказани марки и производитeли на супер атрактивни цени. Ето няколко примера за луксозни табакери:
• Табакери от дърво: Табакерите от дърво са популярен избор, тъй като дървото предоставя естествена и топла визия. Те могат да бъдат изработени от различни видове дърво като кедър, махагон или розово дърво. Вътрешността на табакерите от дърво обикновено е облицована с кедрова дъска, която помага да се запазят ароматите на тютюна.
• Луксозни табакери от метал: Металните табакери предоставят съвременен и изискан вид. Те могат да бъдат изработени от висококачествени материали като неръждаема стомана, сребро или злато. Някои от тях могат да бъдат декорирани със скулптури, гравюри или емайлни детайли.
• Табакери от кожа: Кожените табакери са луксозни и изключително стилни и класически. Те могат да бъдат изработени от кожа от висок клас като телешка кожа, кожа от алигатор или кожа от крокодил. Кожените табакери са често подплатени със специални материали, които предпазват тютюна от изсушаване.
• Луксозни табакери от кристал: Кристалните табакери придават изисканост и блясък. Те са изработени от висококачествен кристал, който не само предоставя естетическа стойност, но и помага да се запазят оптималните условия за съхранение на тютюна.
• Персонализирани табакери: За да направите табакерите още по-специални, можете да изберете персонализирани варианти. Това може да включва гравиране на имена, инициали или специални послания върху табакерата или придружаващите аксесоари. Част от табакерите предлагани в Supermall.bg подлежат на лазерно гравиране.
Важно е да имате предвид стилът и предпочитанията на този, за когото е предназначен подаръкът. Луксозните табакери са свързани с усъвършенстван вкус и изисканост и могат да бъдат оценени само от хората, които се наслаждават на тютюневи изделия.

magnifier