0
Вход и Регистрация
Телефон за поръчки 0894415525

Срокове и доставка

1. Стоките поръчани от Supermall.bg се доставят с куриер до Ваш адрес или офис на куриерска фирма във Вашето населено място. За потвърждение на поръчката е възможно да се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията. Заплащането на продуктите се извършва при доставката или предварително по наша банкова сметка.
1.1. Доставки се извършават до всички населени места на територията на страната.
1.2. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.
1.3. Направени поръчки в Събота след 12:00 часа или Неделя се обработват в Понеделник.

2. От зоната в която попада Вашето населено място, зависи срокът за доставка след предаване на пратката в куриерската служба. Срокът за доставка е между 24 часа и 3 работни дни за различните населени места на страната. При потвърждаване на поръчката Ви, ще бъдете уведомени за точната дата на доставката. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване са придружени с необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.
2.1. Продуктите поръчани от Supermall.bg ще пътуват към Вас на преференциални цени за доставка с куриерите на фирмите Спиди и Еконт Експрес.
2.2. За поръчки на стойност над 250.00 лв. доставката е безплатна и се изпълнява със стандартна куриерска услуга. Спешни поръчки се договарят индивидуално.

3. Имате право да анулирате и върнете поръчката си в срок от 14 дни по каквато и да е причина и без да се обосновавате. Срокът за отказ изтича 14 дни след деня, когато сте получили стоките.

4. Всички посочени цени в сайта и за доставки са в български лева и с включен ДДС.

magnifier