0
Вход и Регистрация
Телефон за поръчки 0894415525

Подарък за мъж Топ 550

Подарък за мъж - новите ТОП 550 идеи - Стилни и оригинални подаръци за мъже!

В тази категория Supermall.bg предлага избрани висококачествени подаръци, които са подходящи за всеки мъжки стил и вкус, подбрани с усет, професионализъм и прецизност към най-малките елементи. Желаем да превърнем пазаруването Ви в супер удоволствие и приятно преживяване, а вдъхновението ни е Вашето спечелено доверие и най-вече очакваната мисъл за щастливия получател на подаръка - на който сте поднесли наистина желан, полезен и запомнящ се подарък. Открийте нови идеи за подарък на мъж за всеки възможен повод - за неговия рожден ден и годишнина, юбилей, имен ден, за коледа, нова година или празника Свети Валентин.. Предлагаме Ви нови 550 идеи, не 150 или 200, а над 500 идеи за мъжки подарък.
Разполагаме с огромни колекции от делови и бизнес, корпоративни подаръци с възможност за брандиране чрез гравиране или печат, което ги прави изключително подходящи за колеги, клиенти, служители, шеф, учители, адвокати, доктори. Зад витрините на Supermall ще успеете да намерите подходящ подарък за мъж на всяка възраст - до 30 години, на 40, 50, 60 години и над 70 години.
Не е тайна, че когато предстои празник или повод, закупуването на оригинален и подходящ за мъж подарък е трудно, даже понякога изглежда невъзможно. Примерно - как най лесно да откриете оригинални идеи за мъжки подаръци и да изберете най-страхотния и подходящ подарък за него, когато изглежда, че той си има всичко? Или - как може да подберете подарък за Вашия баща, дядо или съпруг, когато той просто може докато се разхожда навън да си закупи това, което иска, още преди да сте разгадали от какво е имал нужда или желал?
Намалете стреса и напрежението от изборът и покупката на подаръка с нашата богата гама от оригинални идеи за подарък на мъж. Обърнете внимание и разгледайте всички колекции и с малко творчество няма да Ви е тежко да откриете оригинални подаръци за мъж или младеж и да изберете - без значение дали търсите подарък за съпруг, приятел, малкия ви брат или подарък за татко или дядо.
Категорията Топ 100 за мъж е попълнена с практични, уникални и необичайни идеи за подарък за мъж, като повечето от които едва ли сте виждали в магазините досега. Имаме дългогодишен опит в подбора на мъжки подаръци и затова изборът при нас е толкова разнообразен. Когато търсите подарък за мъж, независимо дали той е футболен фен или обича филмите, дали е домакин и готви или страстта му са пътешествията, дали обича бирата или е ценител на виното - при нас ще откриете уникални мъжки подаръци за всеки тип човек.
Например, ако желаете да изненадате съпруга или гаджето си - имаме подаръци, които ще му покажат колко много го обичате и се грижите за него. Или ако просто предпочитате да го накарате да се зарадва и усмихне - ще Ви предложим по-шеговити идеи за подарък, които със сигурност ще постигнат това.
Ако мъжът за който избирате подарък харесва алкохолни напитки, може да разгледате нашите подаръци, които са посветени на алкохола - бутилки за уиски, стъклени и кристални сервизи и чаши, халби за бира, глобус барове, комплекти за вино и коктейли. Ако е пушач може да му изберете и подарите луксозна запалка, табакера, лула, аксесоари или кутия за пури. За любителите на къмпинг, туризъм, лов и риболов предлагаме многобройни практични аксесоари, като бинокли, фенери, компаси, цялостно къмпинг оборудване, раници, ловни и риболовни принадлежности и всичко необходимо за приятен и безопасен уикенд сред природата. За мъжете, които за ловци - един качествен ловджийски нож, би могъл да бъде както оригинален, така и доста подходящ подарък за различни поводи. Гарантираме, че всеки един мъж ще се зарадва, ако получи като подарък ловджийски нож и го добави в личната си колекция и гордо да го показва на приятели. Освен това той ще може и да си припомни всички небивали моменти, когато е оставал сам в природата и се е срещал в битки с “нечувани и невиждани” животни и чудовища.
Луксозните химикалки и писалки, които предлагаме са произведени от световно известни дизайнери и марки и подходящи за делови и бизнес подаръци на клиенти, партньори, колеги или шеф. Също така предлагаме огромна гама от луксозни модни аксесоари - задължителни за всеки мъж, който е джентълмен и държи на външния си вид. Мъжки чанти, портфейли, колани, вратовръзки, ръкавели, ръчни часовници, шапки и шалове, чадъри - това са нашите предложения, който биха го впечатлили и задоволили всеки изтънчен вкус. А може би той обича техниката и новостите? Няма проблем, може да му подарите например външна батерия /Power bank/ или USB флаш памет във формата на любимия му модел автомобил.
Ако се чудите в избора на подарък за мъж, нашите консултанти ще се опитат да Ви съдействат и помогнат с удоволствие, а ако сте направили вече своя избор - ще Ви го доставим с бърза доставка и възможно най-скоро. Всеки един правилно поднесен подарък би зарадвал получателя, но помнете и не забравяйте, че по-важно е да подарите Вашето внимание и да покажете колко означава човека за Вас.

magnifier