0
Вход и Регистрация
Телефон за поръчки 0894415525

Джобни ножчета

Сгъваемите джобни ножове се изработват в различни форми и размери, предназначени за различни приложения. Те са популярни инструменти за ежедневна употреба, тактически ситуации, къмпинг, лов и риболов и други дейности. В категорията на Supermall.bg "Сгъваеми джобни ножчета", ще откриете различни видове сгъваеми джобни ножове, произедени от най-популярните марки производители.
Видове сгъваеми джобни ножове:
• Сгъваеми Джобни ножове за ежедневна употреба: Тези ножове са обикновено малки и компактни и се използват за основни задачи като рязане хранителни продукти, на кутии и въжета, бръснене и други подобни. Популярни марки са Швейцарските ножчета Victorinox, Opinel от Франция, Martinez Albainox и Miguel Nieto от Испания. Martinez Albainox е фирма с дългогодишен опит в производството на ножове и други инструменти, изработени с внимание към детайлите и качеството. Тя съчетава испанска традиция с модерни технологии, за да предложи надеждни и изящни продукти на своите клиенти.
• Тактически сгъваеми ножове: Тези ножове са проектирани със специални функции за тактически сценарии. Те често имат назъбени остриета, пъпка за чупене на стъкла, опция за рязане на колани и други допълнителни функции. Популярните марки, който предлагаме са Smith & Wesson и Buck Knive от САЩ, Walther, Cold Steel.
• Сгъваеми ловни Ножове: Сгъваемите ловни ножове са специално проектирани за лов и имат остриета със специална форма и дръжки с удобни захвати. Популярните марки, на които може да се доверите са Buck, Miguel Nieto, Lansky, Kershaw.
• Мултифункционални ножове: Тези ножове са сгъваеми и съчетават няколко инструмента в един сгъваем пакет, като могат да се използват в разнообразни ситуации. Те могат да бъдат използвани за къмпинг, риболов, излети и други дейности. Популярни марки са Leatherman и Victorinox.
Тези са само някои от най-популярните видове сгъваеми джобни ножове и марки производители на пазара. Вашият избор зависи от вашите нужди и предпочитания, но винаги е добре да инвестирате в качествен нож, който да ви служи дълго време.

magnifier