0
Вход и Регистрация
Телефон за поръчки 0894415525

Картодържател с Щипка за пари Pierre Cardin

35.90 лв.

Безплатна доставка над 250 лв.
14 дни право на връщане
Разрешен преглед и тест

Луксозен картодържател с Щипка за пари Pierre Cardin, модел PCMG001 - практично решение за съхранение на документи, карти и банкноти. Перфектният избор за подарък на всеки мъж, който цени комбинацията от стил и функционалност.

Запознайте се с новия стандарт на стил и функционалност - нашето последно попълнение в колекцията от Pierre Cardin. Ето някои от основните характеристики на този елегантен аксесоар:
• Лукс и качество - В ръцете си ще държите продукт, който е символ на лукса и качеството, което марката Pierre Cardin винаги гарантира. Картодържателят е изработен от висококачествени материали, които се усещат дори при първия контакт.
• Многофункционален дизайн - Този стилно дизайниран аксесоар не е просто картодържател. Вградената щипка за пари ви позволява да носите и банкноти комфортно, докато компактните му размери 9см х 6см осигуряват лесно съхранение.
• Идеален подарък за мъж - Търсите ли подарък, който да впечатли? Този картодържател с щипка за пари е перфектният избор за всеки мъж, който цени комбинацията от стил и функционалност.
• Запазена Марка - Можете да бъдете сигурни, че инвестирате в продукт с несравнима дълготрайност и стойност. Освен дизайна, функционалността и качеството, този картодържател ви предлага възможността да носите със себе си малък отрязък от световно известната марка Pierre Cardin всеки ден.

Марка

Pierre Cardin

oldurl

https://www.supermall.bg/kartodarjatel-s-shtipka-za-pari-pierre-cardin

oldid

2756

magnifier