0
Вход и Регистрация
Телефон за поръчки 0894415525

Сватба или нов дом

При избора на подарък за сватба, ново семейство или нов дом, идеята е да изберете нещо, което е и практично, и символично. Ето няколко идеи подходящи подаръци за сватба, младоженци или нов дом:
• Кухненски уреди и аксесоари: Електрическа чайник, тостер, блендер, кафемашина, комплект кухненски ножове, хубави чинии или чаши - всичко това може да бъде полезно за новодомците.
• Постелки и текстил за дома: Висококачествен сет за спалня или красиви кърпи за баня може да бъдат отличен подарък. Също така, хубава постелка за дивана или удобни възглавници могат да придадат уют на новия дом.
• Декорации за дома: Изберете красива ваза, картина, стенен часовник, рамки за снимки, декоративни свещи или друг предмет, който би добавил уют и стил на новия дом.
• Експериментални подаръци: Ваучери за спа, театър, ресторант или пътуване могат да бъдат много приятен подарък, особено след напрегнатия период на организиране на сватба и преместване.
• Персонализирани подаръци: Персонализирана табела с името на семейството, карта с местото на 1-та им среща, гравираните дати или важни моменти могат да бъдат мил и много специален подарък.
• Мебели: Ако бюджетът ви позволява, може да разгледате възможността за по-голям подарък като мебели - Хубав диван, столове и трапезарна маса могат да бъдат страхотен старт за новия дом.
• Сватбени регистри: Много двойки имат сватбени регистри, където са избрали специфични предмети, които искат или имат нужда. Това може да ви помогне да изберете подарък, който знаете, че ще бъде оценен и полезен.
• Сума пари: Въпреки че това може да изглежда безлично, много млади семейства биха оценили финансова помощ, особено ако току-що са купили нов дом или плащат за сватба.
Запомнете, целта на подаръка е да покажете любовта и подкрепата си към новата двойка или новодомците, така че изберете нещо, което мислите, че ще ги зарадва и ще бъде полезно за тях. От Supermall.bg се надяваме, че тези идеи ще Ви вдъхновят при избора на подаръци за сватба или нов дом.

magnifier